mode

Enkelbandjes voor de zomer

Enkelbandje

 

Enkelbandjes zijn een leuke toevoeging aan je zomerse outfit. Ze geven je out fit net dat beetje extra. Je hebt enkelbandjes in allerlei vormen en maten. Zo kan je gaan voor een heel subtiel enkelbandje maar ook voor een vrolijk, kleurrijk enkelbandje. Lees in dit blog meer over verschillende stijlen enkelbandjes om te bepalen wat het beste bij jou stijl zal passen. 

 

Boho stijl

 

Boho staat voor Bohemian, dit is een hippie achtige stijl. Je zal dit vast vaak voorbij hebben zien komen op internet. Vaak zijn het vrolijke kleuren en is er bij het ontwerp gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De enkelbandjes zullen veelal handgemaakt zijn met allerlei mooie touwtjes.  Je vindt de bandjes vaak op marktkraampjes waar ook allerlei andere boho stijl items worden verkocht. Het zijn de perfecte enkelbandjes voor op het strand en de enkelbandjes zullen goed passen bij een vrolijke yoga outfit. Ook als je graag boho stijl kleding draagt, zoals tie dye shirtjes of lange zwierige rokken zullen de enkelbandjes een goede toevoeging zijn aan je outfit.

 

Chique stijl

 

Als je wat meer te besteden hebt en je draagt graag goud en zilver, kan je het beste kiezen voor een wat duurder, chiquer enkelbandje. Het voordeel aan echt goud en zilver is dat je onbeperkt met het bandje kan douchen of zwemmen zonder dat het zijn kleur zal verliezen. Je kan voor een heel simpel ontwerp gaan met alleen een zilveren of gouden bandje maar ook kiezen voor een ontwerp met een paar hangertjes of steentjes er aan. De prijzen zullen wat hoger liggen dan bij enkelbandjes die niet van deze dure materialen zijn gemaakt, maar het is een goede investering omdat het hoogst waarschijnlijk ook langer mee zal gaan. Deze enkelbandjes zullen een goede toevoeging zijn aan een wat chiquere outfit.

 

Overige stijlen

 

Je zal behalve de bovengenoemde twee stijlen nog allerlei ander soort enkelbandjes tegen komen in de winkel. Zo zal je altijd el een enkelbandje kunnen vinden die bij je past. Het belangrijkste is dat je een enkelbandje kiest die je echt mooi vindt zodat je er zo lang mogelijk plezier van kan hebben. Je kan er ook voor kiezen zelf een eigen enkelbandje te maken als je dat leuk lijkt om te doen. Online kan je allerlei gratis filmpjes vinden waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je je eigen enkelbandje moet maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *