Beauty

Populaire beauty behandelingen na de quarantaine periode

Lippen opvullen

De beauty salons, kappers en nagelstudio’s zijn een tijdje gesloten geweest. Gelukkig is alles nu weer open en dat betekent dat je jezelf als vrouw weer lekker in de watten mag laten leggen. Dat leek namelijk echt een eeuwigheid geleden. Het was een beetje een schrale troost dat elke vrouw met een landingsbaan in het haar, borstelige wenkbrauwen en kale nagels liep tijdens de quarantaine. Maar nu dit langzaamaan weer voorbij gaat staan we allemaal in de rij bij onze favoriete salons en klinieken. Wat zijn nu populaire beauty behandelingen na de quarantaine tijd? In dit blog artikel staat de ultieme top 5. 

#1 Lippen laten opvullen 

Bij lippen opvullen Arnhem komen de dames vooral weer langs voor volle lippen. Dankzij Kylie en Khloe Kardashian willen vrouwen graag allemaal opgespoten lippen. Het is dan wel belangrijk om naar een goede arts te gaan. Hij of zij creëert een natuurlijk effect met de vorm van jouw lippen. 

Tijd voor fillers 

Fillers voor in het gezicht blijven 6 tot 12 maanden zitten. Dat hangt ook af van jouw huidtype en levensstijl. Als jij net tijdens de Corona langs wilde komen kan het zijn dat jouw filler enigszins is vervaagd. Nu mag je gelukkig weer langs jouw favoriete filler en botox dokter. 

#2 Een bezoek aan de kapster

Veel vrouwen klaagden over uitgroei en een kapsel dat volledig uit model is. Ook de dode puntjes waren een factor van ergernis. Op 11 mei zijn ook de kapperszaken weer opengegaan. Nu kunnen we onze wilde haardos weer netjes in model laten brengen. Hoe fijn is dat?

#3 Nagelstudio

Ben jij gewend aan je acrylnagels en loop je graag rond met gekleurde en verzorgde nagels. Dan was de Corona periode een bittere pil voor jou. De nagelstudio’s zijn ook zeker twee maanden gesloten geweest. Onze natuurlijke nagels waren weer heel even zichtbaar. Dan is het nu des te fijner dat je weer lekker je handen en nagels kan laten verzorgen. Hopelijk heeft je favoriete nagelstyliste het gered in deze tijd. 

#4 Gezichtsbehandeling 

Voor heel veel vrouwen is een fijne gezichtsbehandeling ook heel belangrijk. Vooral als je een moeilijke huid hebt waren deze behandelingen een enorm gemis. Laat jezelf dus lekker pamperen met een fijn masker, peeling en het verwijderen van onzuiverheden. Doe eens gek en plan een extra uitgebreide facial in. 

#5 Wenkbrauwen epileren 

Dit kun je thuis zelf doen, maar als een professional het doet gaat het net even iets beter. Je wenkbrauwen zitten weer netjes in model en daardoor voel je je een stuk zelfverzekerder. De unibrow is nog nooit een trend geweest bij vrouwen. Zeg die dus lekker vaarwel!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *