Wonen

Deze webshop verkoopt super hippe leren plankdragers

leren plankdragers

De nieuwste trend op het gebied van interieur moet leren plankdragers zijn! je ziet ze steeds meer voorbij komen in de woonbladen en op instagram. Het is dan ook een hele makkelijke manier om sfeer in huis toe te voegen. Bij Handles and More hebben ze dit goed begrepen en hebben ze een super toffe collectie woonaccessoires ontwikkeld van leer. Ze verkopen er onder andere leren plankdragers, leren handgreepjes en nog veel meer toffe leren accessoires. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in een vaste collectie van maar liefst 29 kleuren leer. Deze kleuren zijn geselecteerd op basis van de laatste trends, maar er zitten ook veel mooie neutrale tinten bij die eigenlijk in elk huis passen. Dus of je nu leren handgrepen wilt bestellen in een trendy mintgroene of oudroze kleur of liever voor neutraal grijs of gebroken wit gaat maakt niet uit. Handles and More verkoopt ze allemaal, en dat met een ophangsysteem naar keuze. Als jouw plank niet breder is dan 150 cm is één set van twee plankdragers van leer voldoende. Is de plank langer? Dan kun je er een extra exemplaar bijbestellen en krijg je er dus drie.

Leren plankdragers: hoe bevestig je ze?

Als je jouw leren plankdragers in de webshop van Handles and More bestelt krijg je er bevestigingsmateriaal bij om ze mee op te hangen. Je kunt daarbij kiezen uit zowel schroefhaken als sierschroeven. Bij schroefhaken worden de plankdragers voorzien dan ringen waardaan je ze ophangt, bij sierschroeven worden mooie schroeven bijgeleverd waarmee je de plankdragers zelf aan de muur bevestigt. Beide looks zien er mooi uit dus welke je kiest heeft enkel te maken met je persoonlijke voorkeur. Het enige wat je nog hoeft te doen is een plank op maat laten zagen. Dit kun je bijvoorbeeld bij de bouwmarkt doen, maar je kunt hem ook in dezelfde webshop bestellen zodat deze samen met de leren plankdragers wordt geleverd.

Houten of stalen wandplank online bestellen

Bij Handles and More kun je je plankdragers direct complementeren met een bijpassende plank, zodat je niet op en neer hoeft naar de bouwmarkt om deze te halen. Je hebt daarbij de keuze uit een houten wandplank in twee verschillende maten, of een stalen wandplank. De houten plank wordt doorgaans gebruikt in combinatie met de plankdragers van leer, en de stalen plank in combinatie met de stalen plankhouders. De tweede oogt iets industriëler en moderner, en de eerste wat knusser en gezelliger. Dus wat voor type wandplank je ook zoekt, bij Handles and More hebben ze vast iets wat past bij jouw interieur en smaak, en dat voor hele aantrekkelijker prijsjes, want aangezien ze deze producten zelf produceren kunnen ze de prijzen voor jou als consument lekker laag houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *