Therapie

Waar kun je terecht voor psychotherapie in Breda?

psychotherapie

Als je op persoonlijk vlak tegen problemen aanloopt en je wilt daar graag over praten dan is psychotherapie een hele prettige methode. Voor iedereen die op zoek is naar een praktijk voor psychotherapie in Breda is er Wong-Lun-Hing. Dit is de praktijk van Fred Wong Lun Hing, psychotherapeut. Freda werkt al zijn hele leven in dit vakgebied en heeft ontzettend veel ervaring opgedaan als therapeut, zowel als psychotherapeut in Breda als met betrekking tot relatietherapie. Naast deze therapeutische vormen kun je ook bij hem terecht voor begeleiding als je wilt beginnen met mediteren. Mediteren is namelijk ontzettend gezond voor zowel lichaam als geest, en Fred kan je de handvatten bieden die je kunnen helpen ermee te starten. Zijn coaching (of dat nu relationeel is of psychotherapeutisch) is gericht op het cultiveren van mindfulness. Deze manier van naar het leven kijken biedt namelijk veel rust en helderheid, en vrijwel iedereen heeft er baat bij.

Psychotherapie in Breda met focus op mindfulness

Voor wie nog nooit van mindfulness heeft gehoord: Het is een manier om te leven met je focus constant in het hier en nu, zonder te oordelen over alles wat je ziet en doet. Je observeert het simpelweg, en handelt ernaar. Door niet te oordelen zul je merken dat situaties je niet zo gestresst maken als voorheen, en dat is natuurlijk bevorderlijk voor zowel je eigen gevoelens als de relatie met je partner. Daarom focust Fred zich met zijn relatietherapie en psychotherapie in Breda ook op thema’s met betrekking tot mindfulness. Soms is namelijk de manier waarop je naar dingen kijkt en hoe je ermee omgaat veel bepalender voor hoe je je voelt dan de situatie zelf. Dit inzicht kan je helpen meer rust en acceptatie te vinden en je in het dagelijks leven veel meer in balans te voelen.

Psychotherapie: Daag je eigen gedachten uit

Het doel van psychotherapie is dat je gaat kijken naar de manier waarop je denkt, en of je automatische gedachten wel kloppen met de realiteit. Is het echt zo erg dat iets gebeurde? Bedoelde die ene persoon die opmerking echt zo negatief? En is het echt allemaal zo erg als het lijkt? Vaak zijn we geneigd overal het slechtste van te denken, uit pure angst of zelfbescherming. Maar leven vanuit vertrouwen en een positieve insteek kan je heel veel opleveren. Niet alleen voel je je dan zekerder over jezelf, maar je krijgt ook nog eens veel meer voor elkaar. En als jij positiever in het leven staat zul je merken dat de mensen in je omgeving daarop reageren en jou ook beter behandelen. Wil jij ook eens aan de slag met de kracht van je gedachten en ben je op zoek naar een fijne therapeut die ook de principes van mindfulness meeneemt in zijn gesprekken? Dan moet je zeker bij Fred Wong Lun Hing in Breda zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *