Beauty

Glitter nail art

Glitter nail art

Iedere vrouw is regelmatig druk bezig met het verzorgen en versieren van haar nagels. Verzorgde nagels horen nu eenmaal bij een verzorgd uiterlijk, en vrouwen willen altijd verzorgd voor de dag komen. Soms is een mooi kleurtje op de nagels al voldoende, maar soms wil je gewoon meer. Dan is glitter nail art een optie. Dit zorgt niet alleen voor een mooi kleurtje op je nagels, maar ook voor de mooiste en leukste glitters. Hiermee maak je je nagels nóg mooier en zul je ongetwijfeld veel complimentjes in ontvangst nemen.

Over glitter nail art

De term nail art wordt gebruikt voor het versieren en mooier maken van je nagels. Nagels kun je met verschillende materialen en voor diverse gelegenheden versieren. Zo zijn er vrouwen die voor een feestje, bruiloft, verjaardag of voor de feestdagen hun nagels versieren. Er zijn ontzettend veel verschillende manieren om je nagels te versieren. Zo kun je ze een mooi kleurtje geven met nagellak, mooie beschilderingen aanbrengen in de vorm van bloemen, strass steentjes laten aanbrengen of mooie glitters. Zorg ervoor dat je lange nagels hebt, of laat gel- of acrylnagels zetten.

Benodigdheden en werkwijze

Je kunt ervoor kiezen om een nagelsalon te bezoeken en je nagels te laten versieren door een nagelstyliste. Dit is uiteraard een goede optie wanneer je weinig tijd hebt, niet de juiste spullen in huis hebt of zelf helemaal geen ervaring hebt met nail art. Ook kun je ervoor kiezen om nail art zelf aan te brengen in het comfort van je eigen huis. Maak er bijvoorbeeld een leuke middag van met vriendinnen. Hiervoor dien je natuurlijk wel de juiste benodigdheden in huis te hebben. Zo zul je bijvoorbeeld een base coat, top coat, nagellak in je favoriete kleur, zwarte en witte nagellak als basiskleur, glitters, wattenstaafjes, kwastjes en nagellak remover nodig hebben. Begin altijd met het aanbrengen van een base coat, gevolgd door een zwarte of witte basiskleur. Hierna kun je beginnen met versieren en beschilderen met de mooiste glitters en leukste vormen. Aan het einde kun je de nagel afstrijken met een top coat, waardoor alles mooi lang blijft zitten.

Talloze mogelijkheden

Wist je dat je alle kanten op kunt gaan met glitter nail art? Zo is er een ruim aanbod aan glitters, in allerlei kleuren, vormen en uitvoeringen. Op die manier kun je van je gel- of acrylnagels een feestje maken door ze wat extra sparkle te geven met mooie glitters. Zo kun je kiezen voor mooie glitter poeders, glitter gellak, grote glitters en glitters met gebroken glas effect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *