Beauty

Tips voor mannen voor na de quarantaine periode

Herenkapper Leiden

Heel veel vrouwen hebben een bezoek aan hun favoriete salons gemist, maar ook mannen hebben het zwaar gehad. Ook zij voelden zich opgesloten omdat heel veel dingen niet door konden gaan. Gelukkig gaat dat langzaam aan verdwijnen. Na 11 mei zijn de regels weer iets meer versoepeld. Tijd voor leuke dingen dus! Wat ga je nu doen als man die zijn vrijheid heeft gemist en alleen maar thuis opgesloten zat (met vrouw en kinderen)? In dit artikel staan vijf leuke dingen die je weer kan doen nu je weer meer de vrijheid hebt. 

#1 Bezoek aan de herenkapper 

Bij Picobello Herenkapper Leiden staan ze weer in de rij om het kapsel in model te brengen. De kapsels groeiden alle kanten op. Thuiskappers liepen zelfs het risico om een boete te krijgen als ze bij iemand thuis het werk gingen doen.

Populair bij de kapper

Veel kapsels waren dus ook te lang en baarden raakten helemaal uit model. Gelukkig is die tijd voorbij en kun je als man weer met een strak kapsel over straat. 

#2 Motorrijles

Het is een bucketlist-dingetje en je moet er natuurlijk ook van houden. Toch zijn rijlessen met de motor nu erg populair. Motorrijden geeft namelijk het ultieme gevoel van vrijheid. Dat heb je als man vast ontzettend gemist. Twijfel niet langer en ga datgene doen waar je al een tijdje van droomt. 

#3 Met je date naar het terras

Nog een weekje wachten en dan is het zover: dan mag je die leuke vrouw van Tinder of Happn meenemen naar een leuk tentje. Een picknick in het park op afstand vonden we stiekem eigenlijk helemaal niks. Nu je wat dichterbij zit kun je ook een beter gesprek met deze meid voeren. Hopelijk is er een wederzijdse klik. 

#4 Buiten sporten 

De sportscholen zijn voorlopig nog dicht. Het ziet er naar uit dat dit tot 1 september duurt. Buiten sporten behoort gelukkig wel tot de mogelijkheden. Je bent dus niet afhankelijk van jouw favoriete gym om te werken aan je summer body. Flaneren op het strand kan wel weer voordat de sportscholen open zijn. Je kan dus maar beter gelijk in beweging komen. 

#5 In een vakantiehuisje met vrienden 

De vakantieparken gaan ook weer open. Dat is goed nieuws! Bespreek een leuk huisje met je beste vrienden en ga er even samen op uit. Weg van je eigen huis, vrouw en kinderen. Even geen gedoe maar gewoon gezelligheid. Een paar kratten bier, game consoles en lekkere snacks inslaan is al een goed begin. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *