Leefstijl

Waarmee kan een holistisch leefstijlcoach jou helpen?

holistisch leefstijlcoach

De aanpak van een holistisch leefstijlcoach zit al in de naam verborgen. Holistisch wil zeggen dat er wordt uitgegaan van een volledige benadering om de gezondheid te verbeteren. Er wordt echt gekeken naar meerdere facetten die de gezondheid en het welzijn kunnen verbeteren. Dit varieert van voeding, ontspanning, mentale gezondheid en spiritueel welbevinden. Alles is te bespreken met een holistisch leefstijlcoach. Hieronder staat waar naar wordt gekeken in de sessies met deze coach. 

#1 Voeding en intoleranties

Goede voeding is erg belangrijk om je als mens fit en gezond te voelen. Een leefstijlcoach zal je altijd adviseren om volledige en gezonde voeding tot je te nemen. Hoe meer vitamines er in je voeding verwerkt zitten, hoe beter dit is voor je organen en je hersenen. Dit in tegenstelling tot fastfood en geraffineerde suikers. Ook kan deze coach je helpen met het omgaan met voedselintoleranties. Eventueel maakt hij of zij een aangepast dieet schema voor je. 

#2 Slaap en ontspanning

Goed slapen en ontspanning op zijn tijd zijn ook goed voor de gezondheid. Als je hier problemen mee hebt is dit ook aan te geven bij de holistisch leefstijlcoach. Je krijgt als het goed is adviezen mee over supplementen die je tot rust brengen. Ook kun je adviezen verwachten hoe je kan mediteren of ademen om tot rust te komen. 

#3 Spirituele begeleiding

Spirituele begeleiding is niet voor iedereen weggelegd. Het is wel belangrijk dat je hiervoor open staat. Onder spirituele begeleiding vallen bijvoorbeeld tarot sessies, numerologie en kleurologie. 

#4 De relatie met jezelf en anderen 

Vooral jonge vrouwen worden geteisterd door een slecht zelfbeeld. Dit staat ook de relatie met anderen in de weg. Een negatieve houding straalt namelijk ook af op de mensen in jouw omgeving. Worstel je hier erg mee en zoek je iemand die je hierbij kan helpen? Een goede coach kijkt naar de verschillende facetten in jouw leven. Hij of zij kijkt naar de wortels van jouw probleem. Dit is de beste manier om met jouw slechte zelfbeeld aan de slag te gaan. Op den duur verbetert ook de relatie met de andere mensen uit jouw omgeving. 

#5 Andere emotionele blokkades

Heb je problemen in de liefde, ervaar je blokkades op je werk of word je geteisterd door onverklaarbare angsten of fobieën? Een holistisch leefstijlcoach is ook gespecialiseerd in het psychische aspect van de gezondheid. Daarom kan jouw coach een goed luisterend oor zijn. Daarna geeft hij of zij je praktische handvatten mee die jij in je dagelijks leven kan toepassen. 

Heb jij al eerder een holistisch leefstijlcoach bezocht? Laat ons weten in een reactie wat jouw ervaringen zijn in een reactie onder dit bericht. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *